Ads 468x60px

Monday, March 01, 2010

Barut baby

HARGA BAGI  BARUT BAYI BERTALI


KEISTIMEWAAN BARUT BERTALI MYBABYCOMEL

Ciri-ciri: melengkung di bahagian punggung untuk mengelakkan barut daripada terkena najis bayi.

Type: bertali yang dijahit kukuh

Warna: sila rujuk kod tempahan untuk warna pilihan anda



Sample barut kain cotton biasa putih dan bercorak

Size: (anggaran)
S-17" x 5"
M-19" x 5.5"
L- 21" x 6"
Harga:

Plain colour---> KOD BTL
S- RM4.60/helai (RM22/set 5 helai)

M-RM5.10/helai (RM24/set 5 helai)
L- RM5.60/helai (RM26/set 5 helai)



COTTON BIASA BERCORAK BERTALI (KOD BSL)

 

S-RM4.80/helai(RM23/set 5 helai)
M-RM5.30/helai(RM25/set 5 helai)


L-RM5.80/helai(RM27/set 5 helai)

Material: kain cotton biasa

Ciri-ciri: melengkung di bahagian punggung untuk mengelakkan barut daripada terkena najis bayi

Type: bertali yang dijahit kukuh 

***Sila berikan pilihan anda sama ada untuk baby boy/ baby girl

 

Size: (anggaran)
S- 17 x 5"
M- 19" x 5.5"
L- 21" x 6"
Harga :

PLAIN COLOUR COTTON FLANNEL ( KOD BPL)
S- RM5.00/helai (RM24/set 5 helai)
M-RM5.50/helai (RM26/set 5 helai)
L -RM6.00/helai (RM28/set 5 helai)
 

KOD TEMPAHAN PLAIN FLANNEL BERTALI (KOD BPL)


BPL1




BPL2


BPL3


BPL4





BPL5




















BARUT  COTTON FLANNEL BERCORAK BERTALI (KOD BCL)


S - RM5.20/helai (RM23/set 5 helai)
M- RM5.70/helai (RM25/set 5 helai)
L- RM6.20/helai (RM27/set 5 helai)

Ciri-ciri: melengkung di bahagian punggung untuk mengelakkan barut daripada terkena najis bayi.

Type: bertali yang dijahit kukuh

Warna: sila rujuk kod tempahan untuk warna pilihan anda




***sila berikan kod barut pilihan anda berdasarkan kod di atas.

HARGA BAGI BARUT BAYI BERPELEKAT VELCRO/ZAP ON




Size: (anggaran)
S- 17" x 5"
M- 19" x 5.5"
L - 21" x 6"



Ciri-ciri: melengkung di bahagian punggung untuk mengelakkan barut daripada terkena najis.
Type: zap on

Keistimewaan: mempunyai tiga pelekat zap di kedua-dua bahagian dan lebih panjang, serta boleh diubahsuai mengikut saiz badan bayi

Warna: sila rujuk kod tempahan untuk warna pilihan anda


PLAIN FLANNEL (KOD BPZ)




Material Plain Flannel(KOD BPZ)

BPZ1




BPZ2


BPZ3


BPZ4





BPZ5






















FLANNEL BERCORAK (KOD BCZ)





Warna: sila rujuk kod tempahan untuk warna pilihan anda
KOD BARUT BERCORAK BERPELEKAT ZAP (KOD BCZ)
  




Material cotton biasa (KOD BTZ)

Barut: BTL1/ BTZ1



Material Cotton biasa bercorak(KOD BSZ)

S;17" X 5"
M; 19" X 5.5"
L; 21 X 6"

***sila berikan pilihan anda sama ada corak baby boy/baby girl kerana corak sentiasa bertukar.









***Sila klik pada gambar untuk pandangan yang lebih jelas dan sila berikan kod tempahan yang tepat sama ada barut bertali atau zap on..

***Sila klik pada gambar untuk pandangan yang lebih jelas dan sila berikan kod tempahan yang tepat sama ada barut bertali atau zap on..

***memandangkan sifat semulajadi flannel yang dibuat daripada 100% kapas tulen yang tidak boleh bergabung dengan mana2 elemen warna khususnya warna terang maka adalah dinasihatkan supaya sebarang basuhan tidak dicampur dengan fabrik lain.


Kod barut bertali:
BTL-cotton biasa
BSL-cotton biasa bercorak
BPL -plain flannel
BCL-flannel bercorak


Kod barut berpelekat zap on

BTZ-cotton biasa
BSZ-cotton biasa bercorak
BPZ-plain flannel
BCZ-flannel bercorak
 
 

5 comments:

masemilda said...

nak tanya kalau saya nak beli dalam 3 psc je tapi lain2 jenis,boleh tak?

Puan Mazlin said...

masemilda: blh aje kalau nak beli berapa helai pun, campur2 saiz dan jenis, jadi harga akan dikira berdsrkn helai...cuma set ni dibuat utk yg ingin membeli secara byk dan blh jimat sikit...kebebasan memilih di tangan anda...sy akan quote harga slps pilihan dibuat..tq

♥♥ SiTi fadila♥♥ said...

saya nk order barut yg comel nila...

achu_wz said...

Camane nak oder ni.Berminat sungguh ni

linaa zahraa said...

Aaaaa.comel nye.xde fb ke kak? Nk order laaaa

SILA EMEL/ SMS PESANAN ANDA UNTUK LEBIH MEMPERCEPATKAN URUSAN TEMPAHAN.

BERIKAN KOD TEMPAHAN, SAIZ DAN KUANTITI..