Wednesday, September 02, 2015

🌹Assalamualaikum & hi mommies🌹
Ibu-ibu baru pandai tak BEDUNG BABY?
Hari ni kita belajar cara bedung baby pulak.
Membedung ni sudah diamalkan sejak zaman berzaman dan mostly di seluruh dunia baby dibedung. Selepas baby dilahirkan, jururawat akan terus membedung bayi untuk mengekalkan kepanasan dan rasa selamat seolah-olah baby berada di dalam kandungan.
Walau pelbagai jenis bedung yang moden dan segera banyak terdapat di pasaran, cara bedung yang tradisional tetap tidak lapuk dan tidak ditelan zaman. Sentiasa evergreen..😃
Percaya tak?
Ibu-ibu baru boleh belajar tengok gambar dulu. Kalau ada anak patung, boleh try kat anak patung. Yang lebih baik adalah kain bedung dari material cotton sebab tidak panas dan menyerap peluh. Cotton bersifat bila time panas, menyerap peluh, bila time sejuk akan memanaskan badan baby.
Kalau nak bedung jenis cotton boleh juga dapatkan dari Mybabycomel. Macam-macam bedung cotton kami ada. Cotton flannel yang macam hospital guna untuk bedung baby. Cotton muslin macam material kain lampin.
Jom belajar..

0 comments:

SILA EMEL/ SMS PESANAN ANDA UNTUK LEBIH MEMPERCEPATKAN URUSAN TEMPAHAN.

BERIKAN KOD TEMPAHAN, SAIZ DAN KUANTITI..