Thursday, January 28, 2016

Pakej-pakej baru dilancarkan untuk ibu-ibu membuat pembelian barut baby, bedung dan bengkung dengan harga JIMAT.

Sila ke website kami;
www.mybabycomel.com.my untuk urusan order dan pembelian.

OFFER TERHAD untuk 100 SET SAHAJA!!!

1. PAKEJ BABY COMEL- Rm100
1set barut (5helai)+2helai bedung+tungku baby+2pasang stokin pantang.
PERCUMA baby wipes+barut 1helai



2. Pakej Putih Suci -RM100
8 helai barut+2helai bedung plain+tungku baby.
PERCUMA stokin pantang+baby wipes



3. Pakej KASIH IBU- RM100
2set barut(10helai)+1helai bedung+tungku baby.
PERCUMA baby wipes+ stokin pantang



4. Pakej 50 -RM50
1set barut baby+ 1helai bedung, PERCUMA stokin pantang



5. Pakej Ibu Anggun- RM100
1helai bengkung zigzag+5biji param+tungku kukus.
PERCUMA stokin pantang+pilis



Whatsapp 016-3350114 SEGERA !!!

Semua jenis barut adalah material cotton, sejuk dan selesa untuk bayi.
Bedung dari material cotton 100%, lembut untuk kulit bayi. Hospital guna kain jenis ni..


APA KATA CUSTOMER KAMI..
Wan Shazilah(putrajaya) "saya dah terima barut and bedung tu pagi tadi, terima kasih yee, saya bagitau kat kawan2 kalau nak cari barut ke, bedung ke cari kat puan ye. saya sgt puas hati dgn hasil kerja puan dan harga yang berpatutan."
Vanthini Umayaal (Melawati) "Yup it's so diff to get these nice barut for the baby nowadays, thanks so much for making it easier smile emoticon Will def let anyone who's having a baby know abt u!"
Fairuz Iryani(Mid-valley) "Salam, Akak thanks coz barang dah sampai..semua design cantik2...and kain nyer pun sejuk je..saya puas hati ngan produk akak ni..nanti leh saya recommend kat kawan2 saya plak.."
Farah Nadiah(Shah ALam) "Salam Kak Maz, Barut n Bedung bb y sy order da dpt...bru aje smpai...comel sgt...more than my expectation....mekasih byk2 kak maz.... sgt2 berpuas ati.....smile emoticon"
Hadhatina(Subang Jaya)-order barut saiz S dan bedung saiz M "Salam kak maz, lupa nk inform akak. Barut n bedung dh dpt isnin lepas. Tp sy ahad pg tu dah selamat bersalin. Sy suke sgt barut kain flanel putih yg gn velcro tu. Sng guna...bedung tu besar jg ye? Baby sy yg 3.6kg pakai pun masih besar. Boleh gn bt selimut dia. Muat elok je kak, lgpun barut tu panjang...comel aje kat perut dia. Memang akak jahit cntk n kemas. Tq ye akak."
Sakimah (Johor) Slm kak. Sakimah ni. brg dh smpi. puas ati sgt. kemas jahitan. lenkali leh bli lg. tq.
Siti Norshella(Sri Hartamas) Kak Maz, kemas betul kak maz buat. Puas hati n hg memang bpatutan. xrugi buat dgn kak maz. Tq very!
Maslina(Paka) Maz...Thanks a lot..3 bedung tu dh sampai...Jahitan Maz sgt kemas..Puas hati sgt. Maslina
Khas untuk baby ..semua nak serba baru, comel dan cantik..
Follow ig@mybabycomel
Follow ig@mybabycomel
Follow ig@mybabycomel
Whatsapp segera 👉016-3350114
👣
Hotline; 0133455925
Butik Mybabycomel
7-m, jln 56/10, taman koperasi polis fasa 2, bt.caves
-atas 99 speedmart
-dekat kolej unikop
Order online;
www.mybabycomel.com.my

0 comments:

SILA EMEL/ SMS PESANAN ANDA UNTUK LEBIH MEMPERCEPATKAN URUSAN TEMPAHAN.

BERIKAN KOD TEMPAHAN, SAIZ DAN KUANTITI..